Print, scan og kopi

Du kan printe, scanne og kopiere på de fysiske filliaer i Syddjurs Bibliotek.
Det gør man ved hjælp af vores printløsning Princh.

Vores printløsning, Princh, er en brugervenlig løsning, som tilbyder muligheden for at printe, scanne, kopiere og betale fra mobile enheder og PC'er. Vores publikumsprintere printer i størrelsen a4.

Hvordan printer jeg?

1.    Print fra din mobil og tablet
Det nye printsystem er også tilgængeligt på mobil og tablet. Download den gratis Princh app fra App Store eller Google Play. Tjek vores print fra din iPhone videoguide eller vores print fra din Android videoguide for at se, hvad der skal til for at komme i gang. 

2.    Print fra din egen PC
Du kan også printe fra din egen bærbar PC når du er på biblioteket, ved at besøge hjemmesiden: print.princh.com. Se vores print fra egen bærbar PC videoguide og følg instruktionerne. 

3.    Print fra bibliotekets publikums-PC
Printfunktionen på bibliotekets computer virker på samme vis som brugerne er vant til. Alle indstillingerne fx. valg af antal sider, farve og størrelse er op til dig. Se vores print fra publikums PC videoguide for at lære mere.  

Hvad koster det at printe?

Print/kopi SORT2 kr / side
Print/kopi FARVE3 kr / side

Hvordan betaler jeg?

Med Princh kan du betale direkte fra din mobil. Du kan betale med kreditkort (Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) og med MobilePay.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du spørge en bibliotekar i den betjente åbningstid – vi står altid klar til at hjælpe dig.